Edukacinė išvyka „Kas Baltijoje gyvena?“

Birželio 27 dieną „Saulėtekio“ progimnazijos 3a klasės mokiniai vyko į edukacinę išvyką į Klaipėdą. Išvyka buvo finansuojama projekto „Kokybės krepšelis“ lėšomis.

Klaipėdoje esančiame Lietuvos jūrų muziejuje mokiniai dalyvavo edukacijoje „Kas Baltijoje gyvena?“. Edukatorė suteikė vaikams daug naujų žinių, atlikdami komandines, STEAM užduotis trečiokai sužinojo negirdėtų faktų apie Baltijos jūrą, jos augmeniją ir augaliją. Prisiminė šalis, su kuriomis ribojasi ši jūra, vardijo jų sostines, ieškojo vėliavų. Edukacijos pabaigoje mokiniai pažadėjo saugoti ir tausoti Baltijos jūrą, rūpintis jos švara, pasidarė simbolines, pažadą įprasminančias laikinas tatuiruotes.

Gilų įspūdį vaikams paliko ne tik edukacija, bet ir pats muziejus, kuriame vaikai aplankė įvairias ekspozicijas, susipažino su Baltijos jūros faunos įvairove. Šiuolaikiškos patalpos, interaktyvios ekspozicijos ir stebėtas delfinų bei jūrų liūtų pasirodymas mokinių atmintyje išliks dar ilgam. Diena buvo įdomi, naudinga ir džiuginanti. Po išvykos mokiniai dar ilgai dalijosi įspūdžiais.

3a klasės mokytoja Agnė Tamašauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas