Edukacinė išvyka į Lietuvos jūrų muziejų ir delfinariumą

Nuostabią gegužės 27 dieną „Saulėtekio“ progimnazijos 8d klasės mokiniai keliavo į Klaipėdą, į Lietuvos jūrų muziejų. Muziejus kaupia, saugo, tiria ir populiarina muziejines vertybes, kurias tyrinėdami suvokiame Lietuvą kaip jūrinę valstybę. Šalia Jūrų muziejaus – vienintelis rytinėje Baltijos pakrantėje delfinariumas, kuriame vyksta edukacinės paskirties renginiai. Jų metu lankytojai supažindinami su vienais intelektualiausių jūros žinduolių.

Mokiniai turėjo galimybę tai pamatyti, susipažinti su akvariumo, jūrų gamtos ekspozicijomis, pasinaudoję projekto „Kokybės krepšelis“ lėšomis. Aštuntokams patiko delfinų pasirodymas – edukacinis renginys, skirtas supažindinti lankytojus su nuostabiais gyvūnais. Pasirodymu siekiama skatinti žmogus norą saugoti ir tausoti jų natūralią aplinką – jūrą. Edukacinėje programoje „Vandens gyvenimo linija“ mokiniai domėjosi ir sužinojo apie ruonius, jų aplinką, gyvenimo būdą, santykius su gentainiais.

Išvyka buvo turininga ir smagi, nes dauguma čia lankėsi pirmą kartą. Džiugu, kad kartu vyko ir naujos klasės draugės iš Ukrainos – Aneta ir Sofija.

8d klasės vadovė Inga Stankuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas