Lyderystės diena

  • Paskelbta: 2023-06-12
  • Kategorija: Renginiai

      Lyderiu kartais tampama savo pasirinkimu, kartais įvyksta natūraliai, nesistengiant.  Lyderystė nevyksta vakuume. Svarbiausias lyderio darbas – pažinti ir tobulinti save.

      „Saulėtekio“ progimnazijoje birželio 12 dieną vyko netradicinės pamokos, vedamos aštuntokų. Lyderių rytmetyje mokyklos stadione mokiniams atsibusti padėjo fizinės ir loginės veiklos atskirose stotelėse. Daugiausiai taškų surinkusios komandos buvo apdovanotos. Likusios pamokos vyko visai mokyklai nuotoliu. Lyderių universalumo pamokoje savo patirtimi apie kūno perkusiją pasidalino  H.Žilaitis ir J.Zaveckis. Mokykla skambėjo nuo „Čiūto tūto“ dainos perkusijos improvizacijų. Lyderių recepto subtilybių interviu metu Akmenės rajono mero V.Mitrofanovo ir vicemero T.Martinaičio teiravosi D.Burgytė ir N.Pladaitė. Svarbiausius lyderio bruožus išskyrė, pasirašė ir klasių vadovių kabinetuose pasikabino kiekviena klasė. Lyderių akylumą tikrino Š.Vabalaitė ir G.Stepulytė. Kahoot žaidimu patikrintas mokinius supančios aplinkos pastabumas. Juk nekeista, kad laimėjo 8-okai, ilgiausiai besimokantys progimnazijoje?

       Aktualios ir šiuolaikiškos, paremtos mokinių patirtimi veiklos neprailgo mokyklos bendruomenei. Aštuntokus kuravo ir padėjo pamatyti dalykus, esančius „nematomoje zonoje“, mokytojai J.Pociūtė, M.Bertašiūtė, M.Valters.

 

Renginių koordinatorė J.Pociūtė

Nuotraukos:
8c klasės mokinės G.Jogminaitė ir G.Janušauskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas