OBUOLIO DIENA 2023 - skiname apdovanojimų derlių!

  • Paskelbta: 2023-12-14
  • Kategorija: Renginiai

Kasmet progimnazijoje pagerbiami šauniausi, aktyviausi moksleiviai. „Obuolio dienos” šventė skiriama anglų kalba besidomintiems mokiniams, kurie pamokose įgytus gebėjimus noriai pasitikrina respublikiniuose ir tarptautiniuose anglų kalbos konkursuose „Kings”, „Olympis“, vertimų ir iliustracijų projekte „Tavo žvilgsnis”, Kalbų Kengūros anglų kalbos programoje ir šio konkurso tęsinyje „Lyderių turas”. Jų mokyklinių turų vykdytojos  yra anglų kalbos mokytojos Roma Kleinienė, Edita Ramanauskienė, Rosvita Joniškienė ir Laima Balčiūnienė. 

Mokyklos aktų salėje vyko trys atviros  integruotos anglų kalbos pamokos 6, 7 ir 8 klasėms. Surengtas konkursų ir projektų bei jų dalyvių pasiekimų pristatymas, moksleiviams buvo įteikti jų pelnyti apdovanojimai – diplomai, pagyrimo raštai ir padėkos. Mokiniai vaišinosi kvapniais obuoliais, dainavo dainelę apie obuolių rūšis ir atidžiai stebėjo animacinį filmuką apie Amerikos legendą Johnny Appleseed’ą. Po to greitai pasiskirstę į grupes, pasidalinę planšetes, moksleiviai kibo į 30 viktorinos klausimų. Čia labai pravertė anglų kalbos, informacinių technologijų, istorijos, biologijos, geografijos, matematikos ir lietuvių kalbos žinios. O ko „Google kartos“ jaunimas iki šiol nežinojo – rasti padėjo  visagalis internetas! 

Šioms netradicinėms pamokoms sumaniai vadovavo mokytojos Laima Balčiūnienė, Roma Kleinienė  ir Rosvita Joniškienė, kuri pasirūpino ir mokinių vaišėmis – skaniais kaimiškais obuoliais. O jų prireikė ne vieno maišo!  Anglų kalbos mokytojos tikisi, kad  „Obuolio dienos” renginiai paskatins mokinius ir toliau nuoširdžiai domėtis anglų kalba bei aktyviai dalyvauti  įvairiuose projektuose ir konkursuose, kurie suteikia ir papildomų žinių, ir naujos patirties.

Nuotraukos:
Roma Kleinienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas