Susitikimas su Akmenės rajono PK viršininku Rolandu Karaliumi

Spalio 12 dieną progimnazijoje vyko įdomi ir informatyvi paskaita. 8-tų klasių mokiniai sulaukė svečio – Akmenės rajono PK viršininko Rolando Karaliaus, kuris atvyko į progimnaziją pristatyti policininko profesijos.

Šios paskaitos tikslas buvo supažindinti mokinius su policininko darbo svarba ir kasdienybe. Pareigūnas R. Karalius papasakojo, kokios yra policininko pareigos, atskleidė įvairius aspektus, susijusius su šia profesija. Tai padėjo mokiniams įgyti gilesnį supratimą apie tai, kaip pareigūnų veikla prisideda prie visuomenės saugumo ir tvarkos palaikymo.

Taip pat mokiniai buvo supažindinti su Lietuvos policijos mokykla. Pareigūnas papasakojo apie mokyklos programą, mokymo trukmę, jų kasdienybę ir sunkumus, su kuriais susiduria  policijos mokyklos studentai. Tai padėjo mokiniams suprasti, kad policijos darbas reikalauja ne tik fizinės, bet ir psichinės ištvermės bei nuolatinio mokymosi.

Mokiniai turėjo galimybę užduoti klausimus pareigūnui ir sužinoti daugiau apie tai, kaip tapti policininku ir kokia tai atsakinga profesija.

Pareigūno vizitas progimnazijoje buvo puiki galimybė mokiniams pažinti policininko profesiją ir pasisemti įkvėpimo ateities karjeros pasirinkimui.

Nuotraukos:
Jolanta Deniušienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas