Respublikinė konferencija „Patyriminės pamokos – iššūkis ar galimybė individualiai pažangai, mokinio motyvacijai?“

Respublikinė konferencija „Patyriminės pamokos – iššūkis ar galimybė individualiai pažangai, mokinio motyvacijai?“

,,Saulėtekio“ progimnazijos anglų kalbos ir technologijų mokytoja Daina Jarušaitinė, pradinių klasių mokytojos Jolita Bružienė, Ina Batavičienė ir matematikos mokytoja Roma Rudienė 2022 m. balandžio 1 d. dalyvavo ir dalinosi praktine ir teorine gerąja patirtimi nuotolinėje respublikinėje konferencijoje „Patyriminės pamokos – iššūkis ar galimybė individualiai pažangai, mokinio motyvacijai?“, kurią organizavo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazija.

Mokytojos R. Rudienė ir D. Jarušaitienė pristatė trumpalaikį projektą su STEAM veikla „Gediminaičių stulpai - Nepriklausomybės simbolis“, skirtą paminėti Kovo 11-ąją ir palaikyti Nepriklausomybės kelyje Ukrainą.

Mokytojos D. Jarušaitinė ir J. Bružienė pristatė integruotas anglų kalbos, matematikos, pasaulio pažinimo, technologijų ir IT, muzikos, fizinio ugdymo, lietuvių kalbos pamokas su STEAM veikla pasakos motyvais ,,The Gingerbread Man“.

Mokytojos D. Jarušaitienė ir I. Batavičienė pristatė anglų kalbos, pasaulio pažinimo, dailės IKT, dailės ir technologijų, lietuvių kalbos, fizinio ugdymo, muzikos pamokas su STEAM veikla pasakos motyvais ,,The Snowflake“.

 

Matematikos mokytoja Roma Rudienė

Anglų k. ir technologijų mokytoja Daina Jarušaitienė

Nuotraukos:
Roma Rudienė, Daina Jarušaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas