Mes visada jauni!

  • Paskelbė : Rūta Zaveckienė
  • Paskelbta: 2022-05-09
  • Kategorija: Sveikinimai

Šoka seni, šoka jauni, šoka dideli ir maži... ...įkvepiami ir mokomi šokių mokytojos Sigitos Gadžij. Jau teko minėti, kad pomėgis šokti lieka svarbia gyvenimo dalimi net tada, kai mažieji šokėjai išauga, tampa dideli ir baigia mokyklą. Smagu, kad ši veikla, jos tęstinumas pastebimas ir apdovanojamas! Balandžio pabaigoje „Saulėtekio“ progimnazijos moterų liaudiškų šokių kolektyvas „Vakaruškos“, vadovaujamas Sigitos Gadžij, pelnė padėką už dalyvavimą Respublikiniame vyresniųjų ir senjorų liaudiškų šokių kolektyvų festivalyje „Mes visada jauni“.

Sveikiname!

https://akmeneskc.lt/naujienos/tarptautinis-liaudisku-sokiu-festivalis-mes---visada-jauni.html

Tarptautinis liaudiškų šokių festivalis "Mes - visada jauni"

Kai gaivi pavasario saulė  pabudina gamtą, sužadina jausmus..., ne paslaptis, kad kyla didžiulis poreikis susitikti su draugais, bendraminčiais...

Naujosios Akmenės kultūros rūmuose nuo pat ankstaus šeštadienio ryto virė darbas. Lyg bitutės sukosi kultūros rūmų darbuotojai, liaudiškų šokių kolektyvo „Alsa“ nariai. Laukėme svečių iš visos Lietuvos ir ne tik...Ir sugužėjo ilgai laukti draugai, liaudiškų šokių mylėtojai, puoselėtojai. Ir sukosi scenoje poros, viena už kitą gražesnės, įmantresnės. Jau tradiciniu tapusiame liaudiškų šokių kolektyvų festivalyje – šventėje „Mes – visada jauni“ draugėn susibūrė 13 nuostabių įvairaus amžiaus šokėjų kolektyvų – draugai iš Joniškio („Jievaras“, vadovas Vitoldas Krajinas), Panevėžio („Miestelėnai“, vadovas Justas Nagrockis), Palangos miesto bent dvi šokėjų grupės – „Banguolis“ ir „Bočiai“, vadovė Janina Serapinienė, Kelmės („ Patrepsėlis“, vadovė Dijana Bakšienė), Kuršėnų („Diemedis“, vadovė Loreta Lideikienė), Ginkūnų („Dobilas“, vadovė Asta Rimkuvienė), artimi mūsų draugai iš Vytinės(„Robežnieki“, vadovė Mara Krūminia), Akmenės („Kūpolis“, vadovė Nijolė Milaševičienė), Kruopių, vadovė Reda Urbonienė ir visas pulkas naujaakmeniečių – „Vakaruškos“, vadovė Sigita Gadžij, „Alsa“, „Bočeliai“, vadovė Birutė Viktoravičiūtė. Klarneto garsais širdis virpino Akmenės rajono meno mokyklos vyr. mokytojas Rimantas Gintauskas.

Taip jau sutapo, kad visi kartu galėjome paminėti tarptautinę šokio dieną, savo atliekamus šokius skirti visoms mamoms...

Ačiū tariame visiems, kurie ištiesė pagalbos ranką ruošiantis šventei, nepatingėjusiems ateiti į renginį ir dovanojusiems savo šilumą.

Nuoširdus ačiū visiems šokių kolektyvams, mūsų rėmėjui įmonei „Grūstė“ ir nuotraukų autoriui J. Vapsvai!

Iki kitų susitikimų!


Birutė Viktoravičiūtė

Nuotraukos:
Ineta Žilinskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas