Išvyka į Naisius

Išvyka į Naisius

Pažintinės išvykos plečia mokinių akiratį ir suteikia daug vertingų žinių.

Rugsėjo 18 dieną 3b ir 3c klasių mokiniai vyko į Naisius. Ten mus pasitiko Naisių informacinio centro ekskursijų vadovė, kuri mokiniams papasakojo apie Naisių lankytinas vietas: Senovės baltų dievų ir deivių skulptūrų parką, Baltų areną, Naisių teatrą ir muziejų. Naisių žirgyne mokiniai turėjo galimybę pamatyti, kaip atrodo žemaitukų veislės žirgai.

Vėliau mokiniai, suskirstyti į dvi grupes, dalyvavo edukacinėse veiklose. Viena grupė dalyvavo picos kepimo edukacijoje restorane „Baltas gandras“. Edukacijos metu mokiniai susipažino su šio patiekalo gaminimo ypatumais ir istorija. Jie patys gamino picą, o vėliau ja vaišinosi, taip pat mėgavosi sultimis ir ledais. Tuo metu kita mokinių grupė dalyvavo orientaciniame žaidime „Pažink Naisius“. Mokiniai gavo Naisių žemėlapį ir ieškojo objektų su paslėptomis raidėmis. Eidami per gyvenvietę, jie rinko paslėptas raides, o pastangos atsipirko – surinktos raidės sudarė žodį. Po to grupės pasikeitė vietomis.

Dėkojame Naisių bendruomenei ir visam „Agrokoncerno“ kolektyvui už suteiktą galimybę nemokamai atvykti į Naisius ir patirti daug naujų bei malonių įspūdžių.

Pradinio ugdymo mokytojos Ligita Šutkienė ir Marytė Paulauskienė

                                                                                    

Autorius:
Ligita Šutkienė, Marytė Paulauskienė

Nuotraukos:
Ligita Šutkienė, Marytė Paulauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas