Akcija „Padėkime beglobiams gyvūnams“ 

  • Paskelbė : Greta Jockutė
  • Paskelbta: 2022-12-14
  • Kategorija: Didžiuojamės

„Padėkime beglobiams gyvūnams“ 

   Turbūt dauguma pastebime Facebook‘e Akmenės rajono gyvūnų draugijos prašymus padėti – paaukoti lėšų, vaistų, maisto. Tai labai reikalingi dalykai, kad padėtume mūsų keturkojams draugams pasveikti ir išgyventi. Savanorių klubas neliko abejingas ir nutarė surengti akciją, kad padėtų beglobiams mūsų miesto kačiukams ir šuniukams.

   Drąsūs savanoriai lankėsi klasėse ir kvietė akcijoje dalyvauti visą mokyklos bendruomenę. Gruodžio 1 dieną suorganizavo kepinių mugę, kurioje aktyviai dalyvavo savanorių klubo nariai, atsirado ir daugiau neabejingų mokinių bei mokyklos mokytojų. Mugėje savo kepinius pardavinėjo 25 gyvūnų mylėtojai vaikai ir trys mokyklos mokytojos: Rena Šimkuvienė, Laima Balčiūnienė ir Laima Barzelienė, labai Ačiū Mokytojoms ir vaikams. Sulaukėme gausybės saldumynų ir kepinių. Mokiniai bei Mokytojai labai susidomėjo šia akcija ir norėjo prisidėti, tad „pardavėjai“ greitai pardavė savo prekes ir surinktas lėšas paaukojo. Daugybė mokinių ir mokytojų skyrė pinigų gyvūnėliams ir į aukų dėžutę, kuri taip pat greitai prisipildė. Įnešamas lėšas fiksavo ir skaičiavo atsakingos 8a klasės mokinės bei vyriausios savanorių klubo atstovės Neida Pladaitė ir Urtė Šimaitė, ačiū merginoms už jų pastangas ir tobulai atliktą atsakingą bei kruopštų darbą,.

   Džiaugiamės, kad mokykloje yra tiek daug jautrių ir gyvūnėlių bėdoms neabejingų žmonių. Surinkome 438 eurus ir 87 centus, juos perdavėme Akmenės rajono gyvūnų draugijos atstovei, kuri nuoširdžiai dėkoja draugijos ir gyvūnų vardu visiems už jų gerumą ir neabejingumą.

Savanorių klubo vadovė Roma Kleinienė

Nuotraukos:
Roma Kleinienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas