Ilgalaikis projektas „Mokomės iš draugų“

Ilgalaikis projektas „Mokomės iš draugų“ tęsiasi. Lapkričio 20 dieną „Saulėtekio“ progimnazijos 1c  ir 3a klasių mokiniai pasitiko svečius – 1c ir 2a klasių mokinius, atvykusius iš Šiaulių Juventos progimnazijos. Ankstesnis bendravimas nuotoliu persikėlė į „Saulėtekio“ mokyklėlės sporto salę.

Svečiai visus linksmai nuteikė daina, muzikiniais kūriniais, atliktais išilginėmis fleitomis, ir pamokė lietuvių liaudies žaidimo „Oželis“. Šeimininkai atvykusius draugus pakvietė  pašokti lietuvių liaudies žaidimus „Ciceliukė“, „Dūda“. Kad artimiau pažintume vieni kitus, susimaišėme draugystės rateliuose, žaidėme judriuosius žaidimus. Po  aktyvaus bendro susitikimo salėje tolimesnis bendravimas vyko klasėse. Pirmokai svečiams padovanojo pačių padarytas atvirutes, trečiokai – susipažinimo laiškus. Visi drauge pasmaguriavo skanumynų. Susitikimą vainikavo trumpa ekskursija mieste.

Dėkojame Akmenės rajono Kultūros, sporto ir švietimo skyriaus vyriausiajai specialistei D. Jarušaitienei ir  Šiaulių Juventos progimnazijos mokytojoms A. Dirginčienei, I. Karskienei, L. Laurinaitienei už inicijuotą susitikimą. Projektas tęsis pavasarį jau Šiauliuose.

Nuotraukos:
J. Bružienė, J. Butnorienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas