MANO GAUBLYS 2024

Vasario 27 dieną 73 antrokai, 88 trečiokai ir 67 ketvirtokai dalyvavo pasaulio pažinimo olimpiadoje MANO GAUBLYS. Olimpiados tikslas: skatinti mokinių domėjimąsi Lietuvos ir pasaulio pažinimu ir šio mokomojo dalyko populiarinimu pradinėse klasėse.

 

Sveikiname nugalėtojus!

Antrokai:

I vieta- Vakaris Galkontas 2d, Žygimantas Žukauskas 2a, Viktorija Norkutė 2c.

II vieta- Rolanda Rimutytė 2a, Barbora Tušaitė 2a, Emilis Kasparas 2a, Adas Krušinskas 2c.

III vieta- Adrijus Mingėla 2a, Neringa Radavičiūtė 2a, Emilis Mačys 2a.

Trečiokai:

I vieta- Adrijana Kemfertaitė 3a. 

II vieta- Kornelija Negeriš 3a,

III vieta- Nojus Jonas Norvaišas 3b.

Ketvirtokai:

I vieta- Domas Norbutas 4c.

II vieta- Eimantas Dumsevičius 4c, Rugilė Viruišytė 4c, Gabija Žilytė 4c.

III vieta- Adrijus Stančikas 4a.

                  Olimpiadų užduotys dažniausiai yra sudėtingos ir, kad jas įveiktų, mokiniams būtinos ne tik akademinės žinios, bet ir kūrybiškumo bei kritinio mąstymo gebėjimai. Dalyvavimas olimpiadose leidžia pasitikrinti žinių ribas, tobulinti savo gebėjimus ir problemų sprendimo įgūdžius. Tai puiki galimybė ugdyti intelektualinį potencialą. Reiktų nepamiršti, kad kūrybiškumas ir kritinis mąstymas ugdomi ne tik mokykloje ir ne tik pamokų metu. Olimpiadose dažniausiai sėkmingai pasirodo tie mokiniai, kurie domisi šiuolaikinio pasaulio aktualijomis, savarankiškai tyrinėja, daug skaito... Tad labai svarbi namų aplinka. Jei visa šeima žiūri ir dalyvauja „Tūkstantmečio vaikuose", laisvalaikiu keliauja, lentynose neapdulka knygos, o galbūt ant sienos ir žemėlapių kabo - ugdymosi galimybės ypač geros. 

                   Tad, tėveliai, skirkime kuo daugiau laiko ir dėmesio savo vaikams namie, kokybiškai kartu leiskime laisvalaikį, nes tai yra nepamatuojamas ir nepakeičiamas indėlis į vaikų AUGIMĄ.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas