„Saulėtekyje“ medaliais puošiasi ne tik sportininkai!

  • Paskelbė : Rūta Zaveckienė
  • Paskelbta: 2023-06-19
  • Kategorija: Didžiuojamės

Sveikiname 7c klasės mokinę ROBERTĄ VABALAITĘ ir 8c klasės mokinę GABRIELĘ KONTRIMAITĘ, kurios laimėjo anglų kalbos konkurso medalius!

Abi moksleivės dalyvavo Tarptautinių edukacinių konkursų OLYMPIS 23 pavasario sesijoje. Anglų kalbos konkursas Robertai ir Gabrielei buvo itin sėkmingas. Atlikdamos  konkurso užduotis jos nė karto nesuklydo, todėl konkurso rengėjai jas apdovanojo ne tik  I laipsnio diplomais, bet ir medaliais OLYMPIS 2023. Abi moksleivės aktyviai mokosi anglų kalbos, dažnai dalyvauja įvairiuose edukaciniuose konkursuose ir projektuose, yra pelniusios ne vieną svarų apdovanojimą. Todėl Robertos ir Gabrielės  laimėti medaliai nenustebino jų mokytojos Laimos Balčiūnienės. Ji neabejoja, kad šių  gabių, žingeidžių ir darbščių mokinių ateityje laukia dar ne vienas įdomus anglų kalbos kompetencijų pasitikrinimo  iššūkis, kurį vainikuos nugalėtojo sėkmė.

OLYMPIO konkursai mokykloje labai populiarūs. Mokiniams patinka pasirinkimo laisvė – jie gali pasirinkti nuo vieno iki devynių įvairių dalykų konkursų ir  atlikti mėgstamų dalykų užduotis nuotoliniu būdu. Gegužę progimnaziją pasiekė  gausybė mokiniams skirtų apdovanojimų ir prizų, kuriuos atsiuntė šio konkurso organizatoriai. Tuo, kad visi apdovanojimai nevėluodami pasiektų savo adresatus, “Saulėtekyje” jau daug metų nuoširdžiai rūpinasi anglų kalbos mokytoja Edita Ramanauskienė. Konkursai net 9, o vien anglų kalbos konkurse šį pavasarį dalyvavo 31 mokinys iš 5-8 klasių. Jie laimėjo I, II ir III laipsnio diplomus. Malonu, kad didžioji dauguma anglų kalbos konkurso dalyvių pelnė aukščiausius apdovanojimus – I laipsnio diplomus.

Nuotraukos:
Greta Jockutė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas