Karjeros diena „Saulėtekio“ progimnazijoje

  • Paskelbė : Rūta Zaveckienė
  • Paskelbta: 2022-04-21
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Balandžio 15 dieną „Saulėtekio“ progimnazijoje vyko „Karjeros diena“. Pas šeštokus  apsilankė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Šiaulių priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Akmenės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Marius Skerstonas su savo komanda. Jie supažindino mokinius su ugniagesių-gelbėtojų profesija.

Penktokai bendravo su policijos atstovais, svečiuose buvo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas kinologas Artūras Antanavičius su savo tarnybiniu šuniuku ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnioji tyrėja bendruomenės pareigūnė Ramunė Vėlavičienė. Mokiniai susipažino su kinologo darbu ir stebėjo, kaip tarnybinis šuo atlieka komandas.

Pas 7-8 klasių mokinius atvyko Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus atstovai: vyresnysis profesijos mokytojas Algimantas Beniušis, vyresnioji profesijos mokytoja Geleta Gelvinauskienė ir mokytoja, atsakinga už karjeros koordinavimą, Genovaitė Čiužienė. G. Čiužienė pristatė mokyklą, o profesijos mokytojai supažindino su virėjo  ir technikos priežiūros verslo darbuotojo profesijomis. Drąsiausi mokiniai pabandė gražiai, pagal visas taisykles pjaustyti vaisius.

                                                                         

Ugdymo karjerai koordinatorė mokytoja L. Chlystova

Nuotraukos:
L. Chlystova

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas