Klasių pirmenybių nugalėtojai

Balandžio – gegužės mėn. vyko Akmenės rajono 7-10 klasių moksleivių krepšinio ir salės futbolo klasių pirmenybės. Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijos mokiniai nedvejodami subūrė klasės komandas ir pasiryžo kovoti dėl nugalėtojų vardo ir  pagrindinio prizo – kelionės į didžiausią Europoje vandens pramogų parką „Suntago“ Varšuvoje. Išsiaiškinę krepšinio ir futbolo čempionus mokykloje, entuziastingai palaikomi sirgalių, mokiniai stojo į kovą dėl Akmenės rajono pirmenybių nugalėtojų vardo. Po įnirtingų rungtynių paaiškėjo, kad Akmenės rajono bendrojo ugdymo mokyklų 7-10 klasių krepšinio pirmenybių čempionais tapo Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijos 8a klasė, o futbolo pirmenybių čempionais – Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijos 8c klasė.

Birželio 20-21 dienomis 8a ir 8c klasės išvyko į Varšuvą. Pirmiausia mokiniai apsilankė „Suntago“ vandens pramogų parke, kuriame mėgavosi Jamango pramogų zona –  įvairaus sudėtingumo vandens čiuožyklomis. Po to pakilę į Varšuvos kultūros ir mokslo rūmų apžvalgos aikštelę pasigrožėjo  miesto panorama. Pailsėję, atgavę jėgas, kitą dieną aplankė Koperniko mokslo centrą, kuriame mokslo tiesas išvydo kitoje šviesoje – jis kimšte prikimštas įvairiausių įtaisų, kurie ne sausa teorija, o „bandau-darau“ principu  paaiškina, parodo įvairius fizikinius, gamtos ar chemijos reiškinius. O prieš išvykdami namo, mokiniai dar aplankė ir karališkąją pilį.

Kelionė padovanojo nepamirštamų įspūdžių, smagių emocijų ir malonų pasibuvimą su klase. Nuoširdžiai dėkojame ir tariame didelį AČIŪ! Pirmenybių organizatoriui Akmenės rajono Sporto centrui ir pirmenybių globėjui Akmenės rajono savivaldybės merui Vitalijui Mitrofanovui – už šią galimybę, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausiajam specialistui Pauliui Žimantui – už kelionės organizavimą.

Nuotraukos:
Aina Akonaitė - Jašmontienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas