Jaunimo bendrovės 'DOVANA' išvyka į Vilnių

Gegužės 23 dieną ,,Saulėtekio“ progimnazijos jaunosios  bendrovės  DOVANA įkūrėjai ir jų pagalbininkai keliavo į Vilnių (išvyka finansuota projekto „Kokybės krepšelis“ lėšomis).

Mokiniai buvo pakviesti apsilankyti Lietuvos Junior Achievement ofise. Jaunuosius verslininkus pasitiko įmonės direktorė Andželika Rusteikienė ir Jūratė Raudoniūtė – administracijos ir programų direktorė. Buvo labai įdomu išgirsti apie LJA veiklą,  „pasimatuoti“ darbo vietas, priimti įvairius iššūkius. Mokiniai dalyvavo netradicinėje pamokoje apie verslumą jaunimui: kaip parduoti idėją. Visiems patiko įspūdinga ekskursija SEB banke. Banko atstovė supažindino su asmeninių finansų valdymu, taupymu, investavimu ir atsakė į visus mokiniams rūpimus klausimus.

Vėliau išvykos dalyviai apsilankė Iliuzijų muziejuje, kur iliuzijos persipina su mokslo išradimais ir menu: fizika ir optika eksponuojama kartu su mįslingais meno kūriniais ir klasikinėmis paslaptimis.

Visi kartu užkopė į Gedimino pilį, grožėjosi nuostabiais Vilniaus panoramos vaizdais.

Važiuojant namo aptarta visos dienos veikla. Išvyka buvo įdomi ir turininga.  LJA ofise, SEB banke visi lankėsi pirmą kartą.

Matematikos mokytoja Roma Rudienė

Nuotraukos:
Roma Rudienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Elektroninis dienynas
  • Nuotolinis mokymasis
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas